Over ons

Mr. E.S.R. (Ehran) Ester

studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht en aan de Kapodastriako Panepistimio Athina te Athene, Griekenland.

Na zijn studie is mr. Ester jaren als advocaat werkzaam geweest in het arrondissement Den Haag, waar zijn praktijk voornamelijk gericht was op het civiele recht en het ondernemings- en insolventierecht. Vervolgens heeft hij de praktijk enige tijd uitgeoefend op de Nederlandse Antillen, waarna hij Advocatenkantoor Ester heeft opgericht. De afgelopen jaren heeft mr. Ester zich verder gespecialiseerd in het civiele (bouw)recht. In zijn carrière heeft mr. Ester internationale ervaring opgedaan met juridische bijstand en advisering op nagenoeg alle gebieden die relevant zijn voor ondernemingen.

Mr. Ester heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Vastgoedrecht (Bouwrecht); en
– Huurrecht (Bedrijfsruimte/Woonruimte).
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt onder andere uit het vervullen van maatschappelijke functies. Zijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt onder andere uit het vervullen van maatschappelijke functies. Zo is hij thans o.a. voorzitter van de Nederlandse Schrijftolken Vereniging en Herensociëteit 'De Club'.

 

S. (Suuz) van der Wolf

kan bouwen op een ruime ervaring van bijna 20 jaar als secretaresse op een advocatenkantoor. Bij advocatenkantoor Ester vervult zij de taak van office-manager. Zij houdt zich niet alleen bezig met het maken van afspraken en de ontvangst van cliënten, maar ook bijvoorbeeld met de inkoop.

Bij de meeste afspraken is zij als notulist aanwezig. Hierdoor is zij goed op de hoogte en kunt u voor de meeste niet-juridische vragen bij haar terecht.

Ook draagt zij er zorg voor dat brieven en (proces)stukken compleet en op tijd verzonden worden. Kortom, zij zorgt niet alleen voor de koffie, maar voor de dagelijkse voortgang.

Advocatenkantoor Ester Hillegom